Filter

Merken:
Kleur
Ondertoon
Teint
Huidtype
Finish
Collectie
Soort

Gezicht

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Aanbrengen make-up: gezicht

Wat voor soort make-up je op je gezicht gebruikt en hoe je het aanbrengt is onder andere afhankelijk van je gezichtsvorm. Met make-up kun je sterke punten in je gezicht accentueren en de delen waar je niet zo tevreden over bent camoufleren.

Make-up voor rond gezicht
Als je een rond gezicht hebt en deze graag wat meer ovaal van vorm wil laten lijken kun je met behulp van foundation en bronzer gaan shapen. Nadat je foundation en een laagje transparante poeder hebt aangebracht, kun je met een grote poederkwast een beetje bronzingpoeder van je jukbeenderen richting je oren aanbrengen waardoor je gezicht dankzij de make-up smaller lijkt.

Langwerpig gezicht
Een langwerpig gezicht kun je wat ronder en minder vlak doen lijken door een foundation of poeder die net iets donkerder is dan je huidskleur aan te brengen bij je haargrens, op je wangen en jukbeenderen en op de contourlijn vanaf de kin tot de oren, waarmee je wat meer vorm creëert.

Hoekig gezicht
Een gezicht met een beetje een vierkante en hoekige vorm kun je wat zachter doen lijken door op de slapen en op de zijkanten van het gezicht onder de junkbeenderen wat bronzer te gebruiken, hierdoor lijkt je gezicht wat ronder en minder 'hard'.