Filter

Merken:
Kleur
Teint
Soort

Concealer voor donkere huid

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Welke concealer?

Concealers voor een donkere huid zijn er in allerlei soorten. Je hebt concealers in stick vorm of in vloeibare vorm. Het is erg belangrijk dat je een concealer kiest die bij jouw huidskleur past. Hij moet niet te licht en niet donker zijn. Ook moet je rekening houden met de ondertoon van je huid. Deze ondertoon kan roze of geel zijn. Een trucje om dit te checken, is door te kijken naar de binnenkant van je polsen. Als je aders blauwkleurig zijn dan heb je een koude ondertoon. Als je aders groenkleurig zijn, dan heb je een warme ondertoon. Een koude ondertoon is een roze. Een warme ondertoon is geel.

 

Concealer aanbrengen

Concealer kan je op verschillende manieren aanbrengen. Je kunt het aanbrengen met je vingers, met kwasten of met sponzen. Zorg ervoor dat je tools goed worden gewassen om de zoveel tijd. Je zult merken dat ze de concealer dan mooier aanbrengen. Concealer breng je aan op de oneffenheden. Dit kunnen puistjes, wallen of rode vlekjes zijn.

Concealer verwijderen

Je verwijderd je concealer door het gebruiken van een watje met een make-upremover. Ook kun je kiezen voor make-upremover doekjes. Je veegt het watje of doekje over je gezicht totdat de foundation van het gezicht verwijderd is.

Tips

- Last van vegen op het gezicht? Gebruik dan eens de Beautyblender.

- Gebruik een gezichtprimer voordat je aan je make-up begint

- Poeder je concealer af, dan gaat het niet glanzen gedurende de dag.