Filter

Merken:
Teint
Soort

Vloeibare bronzer

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Vloeibare bronzer kopen

Een vloeibare bronzer is fijn voor de wat drogere huid. Het ziet er natuurlijk uit en het laat droge plekjes minder opvallen. De vloeibare bronzer is er in allerlei kleuren. Een bronzer gebruik je om het gezicht te voorzien wat op te warmen of om diepte te creeren in het gezicht.

 

Welke vloeibare bronzer?

Als je een lichte huidskleur hebt kun je het beste een licht bruine vloeibare bronzer kopen. Je moet oppassen dat je geen vloeibare bronzer koopt die te oranje oogt. Als je een donkere huidskleur hebt dan is het mooi om een donkerdere bruine vloeibare bronzer te kopen.

 

Vloeibare bronzer aanbrengen

Vloeibare bronzer aanbrengen, hoe doe je dat nou eigenlijk? Vloeibare bronzer kun je het best aanbrengen met je vingers, een kwast of met een spons. Door je vingers te gebruiken zal de vloeibare bronzer in je huid gaan trekken. Een kwast werkt heel precies. Je kunt het best de kwast op de huid stippelen, in plaats van vegen. Vervolgens kan je ook het puntje van een spons gebruiken om de vloeibare bronzer op de huid te stippelen. De vloeibare bronzer kun je aanbrengen op onder de jukbeenderen, op de bovenkant van je voorhoofd en onder de kaaklijn. Eventueel zou je ook de vloeibare bronzer kunnen gebruiken om bijvoorbeeld je neus te shapen.

 

Vloeibare bronzer verwijderen

Je verwijderd de vloeibare bronzer door een watje met make-up remover overhet gezicht te wrijven. Wrijf net zo lang tot de vloeibare bronzer compleet verwijderd is.