Filter

Merken:
Ondertoon
Teint
Huidtype
Finish
Collectie
Soort

Foundation

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Jouw beste foundation kopen

Foundation is onderdeel van je basis make up. Foundation zorgt ervoor dat de huid er qua textuur en kleur egaal uitziet. Je hebt zowel foundations in poedervorm als vloeibare foundations.

Als je de beste foundation wilt kopen, moet je kijken naar je persoonlijke voorkeuren en teint. Kies je voor het aanbrengen met een sponsje, een speciale kwast of met de vingers? Een goede foundation geeft je een natuurlijke look en egaliseert zonder duidelijk zichtbaar te zijn. Kies een tint die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Foundation is namelijk niet bedoeld om je gelaat donkerder of lichter te maken. Je kunt de kleur van de foundation het beste testen op je kaaklijn. Vergeet bij het aanbrengen ook niet om je oren en nek mee te nemen voor een natuurlijke overgang.

Goede foundation: mineraal of vloeibaar?

Wie zoekt naar een goede foundation, komt termen als 'mineraal' en 'vloeibaar' tegen. Minerale foundation lijkt tegenwoordig een beetje een trend te zijn. Vloeibare foundation is echter nog steeds het meest voorkomend en ook het gemakkelijkst in gebruik. In principe voelt een vloeibare foundation als een crème. De dekking varieert per merk. Het is belangrijk om foundation aan het einde van de dag te verwijderen, omdat het anders de poriën kan verstoppen.

Een minerale foundation in poedervorm kan dan een oplossing zijn omdat het geen vloeibare stoffen bevat zoals parabenen. Minerale foundation is daarom zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. Ook bij acne, kan minerale poeder een goed idee zijn omdat het de poriën niet verstopt en omdat de mineralen een helende werking hebben op de huid.

De Beste Foundation Kopen?

Kun je online écht de beste foundation kopen? Ja, zeker! Bij The Make Up Spot bieden we alleen topproducten aan die we zelf testen. Deze foundation is er in een variant voor de droge tot normale en de gecombineerde tot vette huid. De Milani Foundation is speciaal voor de gecombineerde tot vette huid en geeft een mooie medium tot volledige dekking, vlekt niet, blijft de hele dag zitten, reguleert de talgafscheiding.