Betalen                                                                      

Bankoverboeking (vooruitbetaling)
Naast iDEAL kun je bij The Make Up Spot ook betalen via een reguliere bankoverboeking. Betalen door middel van een bankoverboeking betekent dat je na het plaatsen van de bestelling met internetbankieren het orderbedrag via je eigen bankrekening naar ons overmaakt. Bij betalingen via bankoverboekingen duurt het vaak zo'n twee dagen voor het op onze rekening zichtbaar is, daarna sturen we je bestelling direct op. Indien wij de betaling niet binnen 3 dagen ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd. Je kunt gebruiken maken van Mister Cash als je bankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Overmaken door middel van overboeking kan naar:
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL40INGB0654880735
ten name van: Stichting Derdengelden Sisow
betalingskenmerk: (je ordernummer)

PayPal
Naast iDEAL en bankoverboeking kun je in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. Voor het betalen met PayPal wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.   

Visa/Creditcard/Mastercard
Ook kun je ervoor kiezen te betalen met een (Mastercard of Maestro) creditcard. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op onze website waarna wij zorgen voor een correcte afhandeling van de bestelling.
Voor het betalen met Mastercard wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.
 

Bancontact
De meest gebruikte betaalmethode is Bancontact/Mister Cash, veilig en snel betalen. Je kunt gebruiken maken van Bancontact/Mister Cash als je bankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. Het is heel eenvoudig, het volstaat om uw kaartnummer en de vervaldatum te vermelden.SofortBanking 
SofortBanking is een internationaal betaalsysteem dat vergelijkbaar is met iDEAL en staat garant voor een gegarandeerde, vertrouwde, snelle, makkelijke en veilige betaling.