Gratis verzending vanaf € 50,- (anders € 4.95)
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis*
Tot 30 dagen retourneren
Hulp nodig? Bel +31 (0)348 71 25 19
 

Bezorgen en afhalen

STATUS VAN JE BESTELLING

We houden je graag op de hoogte over jouw bestelling en wel op de volgende manier: 

1. Bevestigingsmail van je bestelling

2. Mail dat je bestelling is verzonden

3. Mail met Track & Trace code van je bestelling (alleen bij pakketpost) 

Track & Trace
Door middel van de Track & Trace code kun je jouw pakketje volgen nadat deze is verzonden. In de Track & Trace code kun je zien waar je pakketje op dat moment is en hoelaat de bezorger deze (ongeveer) komt afleveren. Je ontvangt de Track & Trace code via de mail, zodra je bestelling is ingepakt en verzonden. Bij kleinere producten wordt de bestelling per briefpost verstuurd, hiervan is standaard geen Track & Trace aanwezig.

BEZORGOPTIES

Gratis bezorging vanaf 50 euro
Bij The Make Up Spot is de bezorging gratis als je voor meer dan 50 euro bestelt. Als je op werkdagen vóór 21.00 uur bestelt heb je je bestelling de volgende dag al in huis! 

Bestelling afhalen op PostNL locatie
Niets zo vervelend als thuiskomen en een briefje in de bus vinden dat de postbode langs is geweest met de bestelling waar je zo naar uitkeek.

Vanaf 11 april worden pakketten in België één keer bij het bezorgadres van je klant aangeboden. Indien de ontvanger niet thuis is gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt. Daar kan het vanaf de volgende dag worden opgehaald. De tweede bezorgpoging komt hiermee in België te vervallen. 

Vertraagde levering
Ondanks dat we er bij The Make Up Spot alles aan doen om de bestelling zo snel mogelijk bij jou af te laten leveren, kan het gebeuren dat deze om wat voor reden dan ook wat vertraging oploopt. Wanneer dit het geval is zullen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen en je bestelling alsnog zo spoedig mogelijk verzenden. 

Bezorgtabel

BESTELD OP.... VOOR 21.00 UUR NA 21.00 UUR
MAANDAG Levering dinsdag Levering woensdag
DINSDAG Levering woensdag Levering donderdag
WOENSDAG Levering donderdag Levering vrijdag
DONDERDAG Levering vrijdag Levering zaterdag
VRIJDAG Levering zaterdag Levering dinsdag
ZATERDAG Levering dinsdag Levering dinsdag
ZONDAG Levering dinsdag Levering dinsdag

 

PAKKET NIET ONTVANGEN

Je hebt op je pakketje gewacht, maar niet ontvangen. Wat nu?

1. Check de Track & Trace code die je per email hebt ontvangen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het tijdsvak of de datum waarop de bestelling zou worden geleverd is veranderd. 

2. Check even of de adresgegevens die je hebt ingevuld kloppen. Is er toch een foutje ingeslopen, neem dan meteen even contact op met de klantenservice 

3. Check even of er misschien een niet-thuis bericht in de brievenbus ligt omdat de bezorger je gemist heeft. Misschien heb je de bel niet gehoord of was je nét even de deur uit. Via het niet-thuis bericht kun je een nieuw bezorgmoment inplannen of het pakket ophalen bij een PostNL afhaalpunt. 

Mocht het pakketje hierna nog niet door jou ontvangen zijn, neem dan even contact op met de klantenservice