Gratis verzending vanaf € 50,- (anders € 4.95)
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis*
Tot 30 dagen retourneren
Hulp nodig? Bel +31 (0)348 71 25 19
 
Menü schließen

Producten van Kocostar

Kocostar

Korean Beauty in Nederland dankzij Kocostar 

Korean Beauty is helemaal hot en dankzij het merk Kocostar is Koreaanse huidverzorging, dat staat voor kwalitatieve verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten, nu ook in Europa beschikbaar. De zogenaamde sheet masks maken bij Aziatische vrouwen niet voor niets al jarenlang deel uit van hun vaste schoonheidsroutine, omdat deze de huid (niet alleen van het gezicht, maar ook het lichaam) een enorme verzorgingsboost geven.

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Kocostar Plump Lip Capsule Mask Pouch
Kocostar Plump Lip Capsule Mask Pouch
Inhoud 7 Unit (0,89 € * / 1 Unit)
6,95 € * 6,26 € *
UITVERKOCHT
Kocostar Cucumber Slice Mask Sheet
Kocostar Cucumber Slice Mask Sheet
Inhoud 20 Ml (19,75 € * / 100 Ml)
3,95 € *
UITVERKOCHT
Kocostar Home Salon Hair Pack
Kocostar Home Salon Hair Pack
Inhoud 30 Ml (23,17 € * / 100 Ml)
6,95 € *

Kocostar slice, sheet en moisture masks

De heerlijke slice masks, sheet masks en moisture masks van Kocostar zorgen niet alleen voor een ontspannen spa-momentje voor jezelf, het voornaamste is dat deze de huid intensief en langdurig verzorgen met hydraterende ingrediënten die ook een kalmerende werking hebben.
Kocostar biedt Koreaanse huidverzorgingsproducten met een knipoog, zo bestaan de Kocostar maskers uit losse fruit- en bloemenstukjes die samen een masker vormen. De slice masks zijn doordrongen van een enzymrijk serum dat de huid een intensieve boost geeft en kun je aanbrengen op zowel het gezicht als het lichaam.

Shop Kocostar online bij The Make Up Spot 

Ontdek de Aziatische schoonheidsgeheimen met de Kocostar maskers online bij The Make Up Spot en creëer een heerlijk spa-moment in je eigen badkamer! Shop je jouw favoriete Kocostar maskers op werkdagen vóór 21.00 uur bij The Make Up Spot? Dan heb je deze de volgende dag al in huis! Bestellingen boven de € 45.00 worden ook nog eens gratis verzonden!