Filter

Merken:
Kleur
Ondertoon
Finish
Collectie
Soort

Lipstick

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Supertip: lipstick online kopen

Lipstick werd al in Mesopotamië (het huidige Egypte) door vrouwen gebruikt om hun lippen kleur te geven. Door de eeuwen heen is lippenstift natuurlijk wel wat veranderd. De verzorgende kwaliteiten zijn steeds beter geworden. Zo bevatten de meeste lipsticks tegenwoordig toegevoegde vitamines en zelfs SPF om lippen te beschermen tegen schadelijke UV stralen.

Ook de trends op kleurengebied veranderen ieder decennium. In de jaren 50 zagen we glanzende dieprode lipstick bij filmsterren zoals Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor. In de jaren 70 kwamen de discokleurtjes voorbij en ook de zwarte lipstick van de punks. In de jaren 90 werd glans weer mat. Na de eeuwwisseling kwamen de parelmoerachtige lipsticks in de mode. En nu? Nu zijn felle kleuren weer helemaal terug, hot pink, peach, het mag allemaal! En het leukste? Je kunt lipstick gewoon online kopen, bij The Make Up Spot.

Matte Lipstick of Glanzende Lipstick?

Matte lipstick wordt nu net zo veel gedragen als glanzende lipstick. Wat ook veel wordt gedaan is een lipgloss als topcoat over een semi-matte of matte lipstick. Nude lippenstift is een andere trend. Deze licht huidkleurige tint kan supersexy staan bij een dramatische ooglook. Als je kiest voor een matte lipstick, zorg er dan wel voor dat deze je lippen wel hydrateert. Uitgedroogde lippen staan namelijk zelfs met een kleurtje niet mooi. Over het algemeen houden visagisten de regel aan dat bij een heftige ooglook gekozen wordt voor een wat neutralere lip en vice versa. Op die manier zorg je ervoor dat het geheel niet te hard wordt en voorkom je een geschminkt effect.

Lipstick van Wet ‘n Wild, Sleek & Barry M

Lipstick van de beste merken zoals Wet ’n Wild, Sleek en Barry M kun je nu makkelijk en snel bestellen op The Make Up Spot. Wij testen alle lipsticks op kwaliteit voordat we ze aanbieden in onze webshop.