L'Oréal Paris

Weergave:

Naast elkaar
Onder elkaar
Aantal weergeven:
Sorteer op:

Make Up van L’Oréal Paris: “Beauty is Science”

 

L’Oréal Paris is vast een van de eerste merken die in je opkomt als je aan make up denkt. Dit gerenommeerde Franse cosmeticamerk is namelijk het grootste cosmeticamerk ter wereld! L’Oréal werd al in 1909 opgericht, in de eerste plaats als producent van haarverf. Door de jaren heen zijn er heel wat meer beauty producten bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan huidverzorgingsproducten, cosmetica, zonnebrand en parfum.

Word een Femme Fatale met L’Oréal Paris

 

De producten van L’Oréal zijn, naast effectief, ook zacht en verzorgend. De slogan ‘Omdat je het waard bent’ geeft de kernwaarden van dit merk aan: Luxe verzorgingsproducten en cosmetica, die je van top tot teen verzorgen. Het Nederlandse gezicht van L’Oreal is Doutzen Kroes. Deze blonde bombshell belichaamt de vrouwelijkheid en elegantie van dit merk als geen ander. Kies nu voor jezelf en koop L’Oréal mascara, lipstick, oogschaduw of foundation bij The Make Up Spot!

L’Oréal Make Up bij The Make Up Spot

 

L’Oréal is het meest verkochte cosmeticamerk ter wereld. De hoogwaardige producten worden in meer dan 150 landen verkocht. De missie van L’Oréal is om kwalitatieve cosmetica bereikbaar te maken voor iedereen. De drijvende kracht achter het merk is wetenschappelijk onderzoek.’Beauty is Science’ meent men bij L’Oréal. Make up van L’Oréal is dan ook innovatief, uitvoerig getest en goed voor huid en haar. L’Oréal Paris make up koop je nu snel en voordelig op The Make Up Spot.
 

Bekijk de producten van L'Oréal