Make Up Store makeup Viseart makeup  

Nieuw - Inglot

Met trots verwelkomt The Make Up Spot in haar assortiment het prachtige merk Inglot! Inglot is een professioneel merk dat wereldwijd bekend staat om haar kleurrijke assortiment, hoge pigmentatie en natuurlijk het alom bekende Freedom System. Het is dan ook niet voor niets dat Inglot een veelgebruikt merk is door make-up artists over de gehele wereld.

Make-up liefhebbers kunnen vanaf nu bij The Make Up Spot terecht voor alle prachtige producten van Inglot, van oogschaduws tot lipsticks, van kunstwimpers tot nagellak en van het Freedom System tot diverse accessoires. Bovendien zal The Make Up Spot als eerste exclusief de nieuwste Inglot collecties aanbieden op haar website en kan de klant de nieuwste Inglot producten als eerste shoppen bij The Make Up Spot.


Shop Now>

The Make Up Spot is dé plek waar je terecht kan voor premium en exclusieve beautymerken. Ik ben vereerd dat ik als beautyliefhebber en -blogger jullie op de hoogte mag houden van alle ins en outs rondom deze merken en dat ik door middel van tutorials en live swatches beauty toegankelijk kan maken voor iedereen. Je bent welkom op zowel ons Youtubekanaal als op onze blog The Spot. See you there!