Filter

Merken:
Kleur
Finish

Gellak

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Wat is gellak?

Gellak zorgt ervoor dat de nagellak fijn lakt, snel droogt en goed blijft zitten. Gellak moet je in meerdere stappen aanbrengen op de nagels. Ook maak je gebruik van een UV lamp.

 

Gellak kopen

Gellak kun je in allerlei kleuren kopen bij The Make Up Spot. We hebben een groot assortiment met allerlei gellaks.

 

Gellak aanbrengen

Voordat je gellak aanbrengt, zorg je ervoor dat je nagels goed in vorm zijn. Dit kun je doen door een nagelvijl te gebruiken. Ook zorg je ervoor dat de nagels goed schoon zijn. Vervolgens ga je aan de slag met de gellak. Je begint met de gelprimer en vervolgens lak je de gel base and topcoat op je nagels voor een goede basis. Dit laat je 15 seconden uitharden. Vevolgens kleur je je nagels met het gewenste kleurtje. Dit keer laat je het 30 seconden uitharden. Tenslotte sluit je de kleur af met de gel base and topcoat.

 

Gellak verwijderen

Ben je uitgekeken op de gelnagels? Je verwijderd de gellak anders dan normale nagellak. Je dept wat nagellakremover op een watje. Dan pak je wat aliminiumfolie en wikkelt deze vervolgens om de nagel. Op deze manier kan de gellak makkelijk los weken. Eventueel kun je hierna nog een handcreme gebruiken die je handen, vingers en nagels voedt.