Filter

Merken:
Kleur
Finish

Nagelverzorging

Verfijnd zoeken

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Alles voor ultieme nagelverzorging

Vaak zeggen mensen dat je handen je visitekaartje zijn. Wat ze hier meestal mee bedoelen is dat je nagels veel over je zeggen. Als je nagels een onverzorgde indruk maken, dan kun je helemaal wat onverzorgd overkomen, ook als dat helemaal niet het geval is. Gelukkig kun je daar wat aan doen; bij The Make Up Spot vind je alles voor de ultieme nagelverzorging!

Nagels verzorgen: best makkelijk!
Je nagels verzorgen klinkt misschien ingewikkeld, maar is in de praktijk best makkelijk. Door ze regelmatig te knippen of te vijlen houd je ze in de juiste vorm. Met een mooie lak zorg je dat ze er altijd aantrekkelijk uitzien en je kunt eventueel nog extra indruk maken met behulp van een nail-art striper. The Make Up Spot heeft alles om het je gemakkelijk te maken.

Voordelig besteld, gratis bezorgd
Alle producten voor nagelverzorging zijn bij The Make Up Spot natuurlijk altijd al aantrekkelijk geprijsd. Bestel je voor meer dan €60, dan heb je nog een extra voordeeltje; je hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Daarnaast krijg je voor elke €2,50 die je uitgeeft een Spot. Met Spots kun je sparen voor leuke, gratis producten.