Filter

Merken:
Kleur

Nepwimpers

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Nepwimpers kopen

Mag jouw oogopslag wel eens een beetje extra 'oempf!' krijgen? Dat kun je natuurlijk bewerkstelligen met wat extra make-up, maar echt indruk maak je pas met nepwimpers. The Make Up Spot verkoopt geweldige nepwimpers in allerlei soorten en maten. Of je nu gaat voor een natuurlijke oogopslag, of dat je extra uit wilt pakken voor een feestje; wij hebben altijd de geschikte wimpers voor je.

Wil jij je wimpers verlengen of verdikken? Dan zijn wimperstukjes erg handig zodat je een mooi waaiereffect krijgt.

Gemakkelijk valse wimpers kopen

Weinig winkels hebben zo'n breed assortiment nepwimpers als The Make Up Spot. Dat maakt valse wimpers kopen ineens wel heel gemakkelijk. Ga je bijvoorbeeld voor de prachtige Glamour Lashes van Velour Lashes, of laat je liever je creatieve kant zien met de Single Lashes van Eylure? Aan jou de keuze!

Nepwimpers aanbrengen

Nepwimpers aanbrengen kan op meerdere manieren, met een plakstrip of wimperlijm. Als de wimpers een een plakstrip hebben is het aanbrengen redelijk eenvoudig en kun je de nepwimper in één keer aanbrengen zonder lijm er op te doen.
Als je wilt dat je nepwimpers extra lang blijven zitten kan je kiezen uit diverse wimperlijm die transparant of zwart is. Deze lijm is eenvoudig te verwijderen met een makeup remover.