Verzenden en retournerenVerzending 
The Make Up Spot verzendt haar producten via Post NL/MyParcel en verzending vindt in de regel dezelfde dag plaats. Aangezien wij afhankelijk zijn van de postdiensten van Post NL kan de levertijd door onvoorziene omstandigheden als drukte soms iets langer zijn. Je ontvangt van ons in ieder geval altijd een email zodra je bestelling wordt aangeboden voor verzending en in het geval van pakketpost een mail met de Track and Trace code zodat je je zending kunt volgen.

Niet thuis op moment van aflevering, wat nu?
Bij afwezigheid van de ontvanger wordt het pakket een tweede keer aangeboden. Telkens stopt onze pakketbezorger een kennisgeving (een niet-thuisbriefje) in de brievenbus, waarin hij de klant laat weten dat die dag een zending werd aangeboden en wanneer hij de volgende aanbieding mag verwachten. Na twee aanbiedpogingen gaat het pakket 14 dagen naar een afhaalpunt. Het pakket is zo'n 2 werkdagen onderweg naar een afhaallocatie. Afhaalpunten Eind juli 2014 maakt PostNL gebruik van 600 afhaalpunten in de regio Vlaanderen en Brussel. Hiervoor heeft PostNL een unieke samenwerking aangegaan met Kariboo. Kariboopunten zijn voornamelijk kiosken, tankstations, krantenwinkels,… waar nu ook pakketten van PostNL kunnen opgehaald worden na twee niet-geslaagde aanbiedpogingen. Het pakket is zo'n 2 werkdagen onderweg naar een afhaallocatie. Ook in Wallonië worden er twee bezorgpogingen ondernomen. Nadien kunt u, na afspraak, uw pakket ophalen op een sorteercentrum.

Verzendkosten 
De verzendkosten voor een bestelling binnen België zijn bij The Make Up Spot altijd € 4,95, of het nu gaat om brievenbuspost of pakketpost. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is verzending in België GRATIS!


Ruilen & retourneren

 

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.


Retourneren 
Natuurlijk hopen we dat dit niet aan de orde zal zijn, maar mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankopen is het goed te weten dat er altijd mogelijkheid is te ruilen of te retourneren.

Voor het retourneren van cosmeticaproducten gelden echter wel een aantal regels:

 

1.    Cosmeticaproducten zijn zogenaamde hygiëneproducten en mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend (dus ook een eventuele verpakking dient nog in tact te zijn) en ongebruikt zijn;
2.    Je kunt een product terugzenden als je binnen 14 dagen een retouraanvraag hebt gedaan

Wanneer je besluit het artikel binnen 14 dagen te retourneren, komen de kosten voor de retourverzending voor jouw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen. Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat The Make Up Spot niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. 

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.

Ruilen 
Mocht je een product willen ruilen voor een ander artikel uit onze shop dien je het in te ruilen product (op eigen kosten) naar ons te retourneren en vervolgens via de website een nieuwe bestelling te plaatsen. Het is helaas niet mogelijk bestellingen met elkaar te verrekenen.

Lees meer over het herroepingsrecht

Vul het retour formulier in of het herroepings document.